Poštnina nad 70€ brezplačna.

Prva Konvencija Iyengar Joge v Sloveniji: Uspešno Zaključena!

Prva konvencija Iyengar joge v Sloveniji: Uspešno zaključena

Prejšnji vikend se je v prostorih Parinama odvijala prva konvencija Iyengar joge v Sloveniji, ki jo je organizirala  Zveza Iyengar Yoge Slovenije. Število udeležencev je bilo ravno pravšnje, da smo napolnili prostore v glavnem mestu Slovenije. Na učiteljskem odru nas je navduševala Senior učiteljica Gulnaaz Dashti, ki je poznane asane predstavila na nov, svež način.

 

Senior učiteljica Gulnaaz Dashti: navdih za vse

Gulnaaz živi v mestu Pune v Indiji in že več kot 20 let poučuje vse stopnje na Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute. Leta 1998 ji je Guruji (B.K.S. Iyengar)  dodelil učiteljsko mesto za poučevanje začetnih tečajev na inštitutu v Punah (RIMYI). Njena več kot 20-letna praksa in poučevanje splošnih in medicinskih tečajev na inštitutu je bila pod stalnim budnim očesom družine Iyengar, še posebej pa jo je vodila Geeta Iyengar. Od takrat je postala ena izmed starejših učiteljic, ki poučuje začetne, srednje, nadaljevalne tečaje ter pomaga pri pouku medicine. Gulnaaz je znana po svoji energiji in dobrem humorju, kar je navdušilo vse prisotne.

 

Osnovni joga pripomočki s popustom

Ko govorimo o Iyengar jogi ne moremo mimo tega, da zraven pomislimo tudi na številne pripomočke. Namen  teh je, da telesu pomagajo  boljše razmevanje določene asane. Zelo uporabni so tudi pri bolj restorativnih položajih. Vsi vadeči smo s seboj prinesli osnovne pripomočke za vadbo: trak, dva kvadra in bombažno odejo.

 

DO 3.6.2024 VAM NUDIMO 10% POPUST

 

15 % POPUST NA "BASIC KOMPLET"

(TRAK+ 2 KVADRA+ BOMBAŽNA ODEJA)

 

Zahvala udeležencem in organizatorjem

Iskrena hvala vsem udeležencem, ki so s svojo prisotnostjo prispevali k uspehu konvencije. Posebna zahvala gre tudi Zvezi Iyengar Yoge Slovenije za odlično organizacijo dogodka.

 

 

Prijavite se na naše novice in bodite prvi obveščeni o akcijskih cenah in novostih.