Naročila nad 70 € v Sloveniji imajo brezplačno poštnino.

Mi za vas

Za vaše dobro in dobro okolja smo izbrali najboljše izdelke Kurma in preverili njihova zagotovila.

100-% recikliranje

Industrija joge in njeni potrošniki smo soodgovorni za nastajanje odpadkov. Čeprav ni podatkov, ki bi določili točno količino odpadkov povezanih z jogo po vsem svetu, je ena stvar nedvomna; z ocenjenimi 300 milijoni praktikanti joge se vsako leto odvrže na milijone rekvizitov.

Zato …
Reciklirajte svojo joga blazino!
Reciklirajte svoje pripomočke za jogo!

Kako?

Pri lokalnih ekoloških otokih za ločevanje odpadkov ali Continuom Collective, ki reciklira stare blazine za jogo tudi drugih blagovnih znamk ter druge pripomočke za jogo.

Kurma želi zmanjšati velik vpliv joge na okolje po vsem svetu. Z vsakim izdelkom Kurma načrtuje odpadke in ohranja materiale v uporabi zahvaljujoč industrijskemu recikliranju. Zato je vse blazine Kurma mogoče 100-% reciklirati.

Toksičnost

Bi kupili blazino za jogo, ki je škodljiva za vaše zdravje ali okolje? Zagotovo ne!

Kurma joga blazine so certificirane v skladu s standardom 100 s strani OEKO-TEX®.
To je bolj pomembno, kot si mislite.
Od leta 2012 so PVC blazine iz nemške serije CORE certificirane v skladu z združenjem Standard 100 s strani OEKO-TEX®, razred izdelkov I (izdelki za dojenčke in malčke). Med razvojem blazine serije GECO v letu 2020 so poskrbeli, da so te nove blazine izpolnjevale tudi standard 100 proizvajalca OEKO-TEX®, certifikat razreda izdelkov I.

Seznam meril Standard 100 by OEKO-TEX® vsebuje okoli 100 letno posodobljenih testnih parametrov za škodljive snovi, vključno z AZO, DOP, ftalati, bisfenolom-A (BPA), svincem in dioksini.

Ogljični odtis

Zanimivo je, da vpliv industrije joge na globalno segrevanje nikoli ni bil količinsko opredeljen: Kakšna je emisija CO2 iz joga blazine, proizvedene z energijo iz elektrarn na premog v Aziji? Kakšen je ogljični odtis blazine Kurma, izdelane v Evropi – ali odtis bloka plute? Napočil je čas za popolno transparentnost in pridobivajo se podatki za odgovore na zgornja vprašanja.

Kurma se zavzema za ogljično nevtralne joga blazine.

 

eu sklad logo sps MGRT

Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© RunToYoga 2024. Vse pravice pridržane.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.