Naročila nad 70 € v Sloveniji imajo brezplačno poštnino.

Naša zgodba

Blagovna znamka RUNTOYOGA je plod dolgoletnih izkušenj, ki so pripeljale do razvoja in izbora zares preverjenih in vrhunskih izdelkov. Pogum, nenehno učenje, rast in pozitivna naravnanost so nas vodili v začetek nove zgodbe.

RUNTOYOGA je simbol svobode gibanja, kvalitete, povezovanja, srčnosti, ljubezni, hvaležnosti, skrbi za dobro počutje in trajnostne naravnanosti.

Naše poslanstvo je poskrbeti za pester izbor visoko kvalitetnih izdelkov, stalno razširjati in posodabljati ponudbo, ki temelji na skrbno preverjenih virih izdelave in plačila, na čimbolj trajnostnih procesih izdelave in v skrbi za varovanje okolja.

 

Za vaše dobro in dobro okolja smo izbrali najboljše vadbene blazine Kurma

Trajnostno
Okolju prijazno

Vse večji vpliv podnebnih sprememb in onesnaževanja so eden najbolj perečih globalnih izzivov našega časa. Ker se soočamo s planetom v krizi, moramo zdaj ukrepati, da dosežemo pravilno ravnovesje med lastno porabo, razpoložljivimi viri in odpadki. Znotraj skupnosti Kurma aktivno oblikujemo resnično trajnostno prihodnost zase in za prihodnje generacije.

PREBERI VEČ

Kontaktirajte nas

    eu sklad logo sps MGRT

    Naložbo vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

    © RunToYoga 2023. Vse pravice pridržane.

    Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v .

    s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.