Geco

Šifra artikla: 621-L

Geco blazina je izdelana iz visokokakovostne naravne gume, sintetične in reciklirane gume. Blazino je mogoče v celoti reciklirati. Je popolna kombinacija odlične zmogljivosti, dobrega blaženja in čvrstega oprijema na obeh straneh blazine za različne vrste vadb.

Barva

89,00 €
Oprostite, največja zalogovna omejitev za to postavko je 1.
Izbrana vrednost presega trenutno zalogo.
Preveri košarico.
Dodajte v košarico Izberte parametre
  • Debelina blazine: 6 mm
  • Visokokakovostna naravna, sintetična in delno reciklirana guma – ne vsebuje nitrozaminov in PAH
  • Takojšen odličen oprijem na obeh straneh
  • Energetsko učinkovita izdelava brez emisij
  • Možnost 100-% recikliranja
  • STANDARD 100 s certifikatom OEKO-TEX® (razred izdelkov I)

Znamka: Kurma

Dimenzije: 185 cm x 66 cm x 6 mm

Teža: 2,6 kg

Sestava: guma

Izdelano v Španiji.

Uporaben nasvet: Ko prvič vzamete izdelek iz embalaže ima lahko vonj po gumi, ki se ob izpostavljenosti zraku sčasoma razblini. Pred prvo uporabo priporočamo, da blazino pustite zračiti čez noč. Pred uporabo blazine GECO si umijte roke z milom in vodo. S tem odstranite naravna olja ali kremo ipd. iz rok, ker le – ta povzročajo drsenje na blazini.
Življenjsko dobo vaše GECO blazine lahko podaljšate z izmenično vadbo na vsaki strani.

Shranjevanje: Ko blazino shranite, jo vedno zvijte tako, da je zgornja površina z logotipom obrnjena navzven. Blazino hranite stran od neposredne sončne svetlobe, npr. v torbi za joga blazino. Manjša izpostavljenost sončni svetlobi bo podaljšala življenjsko dobo vaše blazine.

Čiščenje: Za hitro čiščenje po vsaki vadbi preprosto obrišite površino podloge z vlažno krpo. Blazino pustite razvito na tleh, da se posuši. Občasno za globje čiščenje uporabite blag organski detergent ali milo (brez topil, brez močnih abrazivov). Druga možnost je, da skrbno sperete površino blazine v kadi ali tušu, ne da bi namočili ali potopili blazino v vodo.

Prijavite se na naše novice in bodite prvi obveščeni o akcijskih cenah in novostih.