Core

Šifra artikla: 496-GB

Udobje, stabilnost in oprijem v popolnem ravnovesju. Ujemite bistvo svoje prakse na varni nedrseči podlogi, ki združuje maksimalno blaženje s trdno stabilnostjo. Prva podloga te vrste sega v leto 1992, 29 let pozneje je v posodobljeni različici še vedno odlična.

89,00 €
Oprostite, največja zalogovna omejitev za to postavko je 1.
Izbrana vrednost presega trenutno zalogo.
Preveri košarico.
Dodajte v košarico Izberte parametre
  • Debelina blazine: 6,5 mm
  • Priljubljena med joga učitelji po vsem svetu
  • Izjemno vzdržljiva
  • Vrhunski oprijem
  • Visokokavostni PVC – brez ftalatov, brez BPA
  • Možnost 100-% recikliranja
  • STANDARD 100 s certifikatom OEKO-TEX® (razred izdelkov I)

Znamka: Kurma

Dimenzije: 185 cm x 66 cm x 6,5 mm

Teža: 3,1 kg

Sestava: PVC

Izdelano v Evropi.

Uporaben nasvet: Pred prvo uporabo priporočamo, da blazino obrišete z nežno krpo, navlaženo z nekaj kapljicami organskega pomivalnega sredstva in vode. S tem boste odstranili morebitne ostanke filma, ki jih je pustil proizvajalec. Nato sperite s čisto vodo, položite ravno na tla in popolnoma posušite.

Shranjevanje: Blazino vedno zvijte z reliefno zgornjo površino obrnjeno navzven. To preprečuje zvijanje robov in zagotavlja, da bo vaša blazina med vadbo ravna na tleh. Ko je blazina zvita, stoji navpično sama za enostavno shranjevanje.

Čiščenje: Zahvaljujoč zaprtocelični strukturi blazine, ni potrebno globinsko čiščenje. Namesto tega preprosto očistite zgornjo površino z mokro krpo in blagim organskim detergentom ali dezinfekcijskim razpršilom, če je potrebno. Izperite s čisto vodo, razvito popolnoma posušite. Blazino lahko pustite, da se posuši na soncu. Pranje v pralnem stroju ni priporočljivo, saj bo to verjetno povzročilo udrtine in gube.

Prijavite se na naše novice in bodite prvi obveščeni o akcijskih cenah in novostih.